Concursul „Iarna pe ulita”, la final

Am ajuns si la finalul concursului "Iarna pe ulita", concurs ce a beneficiat de cinci premii oferite de Editura Teora, reprezentând cărţi din colecţia "Cum să desenez". Premiile au fost acordate în urma unei trageri la sorţi, la care au participat copiii ce au rezolvat la timp toate temele concursului. Fiecare copil are o singură şansă de a câştiga unul din premii. Temele au fost realizate săptămânal.

Participanţii la extragere au fost:

1   Alexandra V., Cornu Luncii , clasa a IIIa
2   Alexandru Dante O., Braila, 3 ani
3   Alexandru M., Slobozia, 5 ani
4   Alina Georgiana I., Arad, 4 ani
5   Bianca M., Slobozia, 3 ani
6   Diana Maria C., Galaţi, clasa a Va
7   Elise Stefania N., Gura Humorului, 6 ani 
8   Gabriel Sebastian S., Suceava, 6 ani 
9   Ioana C., Bucuresti, clasa a IIa
10   Maria Ruxandra A., Bucuresti, 6 ani
11     Maria Ruxandra F., Bucureşti, 4 ani
12   Mihai B., Reghin, 6 ani
13   Radu V., Slobozia, 6 ani
14   Raluca Elena V., Telega, clasa a IIa
15   Razvan Viorel U., Satu-Mare, clasa a IIa
16   Roxana Maria V., Slobozia, 4 ani
17   Sabina M., Bucuresti, clasa I
18   Theodora N., Bucuresti, clasa aIIa

Iar cei cinci norocoşi extraşi astăzi sunt:

6 Diana Maria C., Galati, clasa a Va
9 Ioana C., Bucuresti, clasa a IIa
10 Maria Ruxandra A., Bucuresti, 6 ani
12 Mihai B., Reghin, 6 ani
16 Roxana Maria V., Slobozia, 4 ani

Cum sa desenez dinozauri , Editura Teora Cum sa desenez spatiul cosmic, Editura Teora Cum sa desenezi delfini si alte animale marine, Editura Teora

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Editura Teora decide, în funcţie de recomandările de mai sus şi stocul disponibil al colecţiei, premiul fiecărui câştigător.

Câştigătorii sunt rugaţi să posteze la acest subiect un comentariu care sa conţină numele participantului, numele părintelui care ridică premiul şi adresa poştală, inclusiv noul cod poştal. Datele nu vor fi publicate pe site.

Felicitări!

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

12 Comments

  1. Buna ziua din nou si multumim pentru surpriza placuta la intrarea in casa de la sanius. Felicitari si celorlalti castigatori.
    Datele solicitate sunt: A. Maria-Ruxandra – copil
    [edit]
    O zi buna.

  2. Cristina, tu esti grozava ca mentii ritmul acesta cu idei noi si deosebite. Noi mai chiulim din diverse motive, nu suntem destul de perseverenti, si aici ma refer la mine inclusiv. Sper ca acest premiu sa constituie o motivatie suficient de puternica sa participam cu mai multa pasiune la activitatile de aici.
    Multumim din suflet!

    Participant: Mihai B.
    Adresa: [edit]

  3. Buna ziua,
    Multumim pentru minunata surpriza pe care ne-ati facut-o.Ioana este incantata de aceste concursuri,mai ales de proba de cusut.A lucrat cu mare placere si vrea sa duca la scoala desenul si cusaturile,ca sa i le puna doamna invatatoare la panou.Felicitari tuturor copiilor care au participat si au muncit la fiecare proba!
    Datele copilului: Ioana C.- [edit]
    O zi frumoasa !

  4. Am primit premiul(cartea)si imi place foarte mult.Voi invata sa desenez animalute si alte obiecte.Imi place ca are si un caiet cu desene incepute,pe care trebuie sa le termin eu.Dupa ce imi fac temele voi desena animale.Multumesc foarte mult pentru acest premiu.Ioana

  5. Am primit premiul ieri, multumim mult! Este exact ceea ce isi dorea Radu. Tema saptamanii la gradinita a fost despre dinozauri. Am dat casa peste cap sa gasim ceva despre dinozauri, n-am avut decat un sablon. Asa ca premiul acesta a fost cat se poate de potrivit. Speram amandoi sa fie cu dinozauri cartea, deci ne-ati ghicit gandurile 🙂
    Este foarte frumoasa, ii place mult de tot. Azi se lauda cu ea la gradinita. 🙂

    • Hmm… Roxana e norocoasa si Radu se lauda 🙂
      Ma bucur ca s-a nimerit pe tema, acum astept sa va laudati si cu desenele 😉

  6. Am primit premiul si va multumesc frumos pentru el .este foarte interesant si am facut deja cateva desene.Si eu chiar cartea acesta mi-am dorit-o sa o primesc. S-a nimerit foarte bine.:)

  7. Oricate carti sa aiba un copil, niciuna nu se poate compara cu una primita ca premiu. 🙂
    E razbel in casa pe cartea aceea. Tema le e pe plac.
    Am citit mai la vale ca a fost saptamana despre dinozauri la un copil de gradinita. O fi in vreun curiculum? Ca si la noi la gradinita saptamana asta a fost la fel…
    Mult succes organizatoarei si participantilor pe mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente