Cutie de bijuterii din spuma de modelaj

De sărbători am ales să fac cadou un set de bijuterii. Dar problema atunci cand faci un cadou e că trebuie să fie pe placul persoanei, şi mai ales să-i întreacă aşteptările. Nu e ceva neobişnuit pentru o femeie să primească accesorii, doar că nu ştiam cum să împac admiraţia pe care persoana în cauză o căpătase pentru obiectele din spuma de modelaj şi plastilină uşoară încă de la ultimul atelier pe această temă.

Ideea mi-a venit de la o cutie metalică de bomboane, să împac toate variantele. Accesoriile aveau un ambalaj original… iată ce-a ieşit:

Cutie din spuma de modelaj si plastilina usoara

Cutia a fot mai întâi îmbrăcată în spumă de modelaj, în strat subţire, iar floricelele au fost modelate din plastilină uşoară. Poza este făcută la o săptămână de la realizare, după ce s-a întărit. Reacţia la cadou a fost de milioane… căci conţinutul a trecut neobservat, doar cutia a fost întoarsă pe toate părţile.

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Modelaj and tagged , , .

5 Comments

  1. Cred si eu ca a starnit o astfel de reactie, arata minunat. Inca nu am incercat acest soi de plastilina, dar cred ca atunci cand voi avea am sa vreau sa decorez tot ce voi avea in mana :)).

  2. buna sunt denisa am 10 ani,sunt in clasa a 5 aA ,la scoala nr unu,sunt din uricani si nu stiu unde pot gasi spuma de modelaj.daca vrea cineva sa ma ajute va rooooooog sa imi trimiteti un mesaj chiar aici la „TALENTE DE NAZDRVANI.RO„va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente