La multi ani!

Şi bine v-am găsit în noul an. Nu vreau să fac bilanţ, şi n-o să spun decât atât. Anul 2011 a fost plin, dar şi cu bune şi cu rele. Iar cele rele au fost atât de multe, că mi-e teamă că adunând, vor da cu minus. Aşa că am hotărât să nu mă mai gândesc la nimic. Nimic din 2011, până când – sper – amintirile se vor şterge, şi vor rămâne doar cele frumoase.

Până atunci, începem noul an cu speranţa că va fi mai palpitant, mai provocator, mai… nici nu ştiu ce îmi doresc. Doar să zâmbesc în orice împrejurare. Este ceea ce va doresc şi vouă!

La mulţi ani, şi un An Nou plin de optimism!

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

4 Comments

    • merci, Miha!
      si voua va doresc multa putere anul acesta, caci am vazut ca va asteapta multe multe drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente