Si Mos Craciun merge la…

… Bianca!

Am reuşit astăzi, la finalul unei zi nebune, în care ne-am întâlnit deja cu Moş Crăciun de două ori, să aflăm şi la cine va merge pe 21 decembrie, la ora 8.

Concursul desfăşurat în luna decembrie avea o cerinţă simplă: scanează scrisoarea pe care i-ai pregătit-o Moşului şi participă la tragerea la sorţi. Am aşteptat să terminăm serbarea, apoi am aflat: Moşul merge la Bianca Maria D. din Bucureşti.

Concursul a beneficiat şi de trei premii oferite de Editura Casa, "Crăciunul cu Bobiţă şi Buburuză". Cărţile merg la Andrei R. din Craiova, Theodora N. din Bucureşti şi Roxana Maria V. din Slobozia.

Felicitări tuturor şi Sărbători fericite!

Mulţumim pentru susţinere lui Moş Crăciun şi Editurii Casa pentru premiile oferite.

Pagina concursului

Mos Craciun la tine acasa Editura Casa

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , .

7 Comments

  1. iupiii…multumesc Mosule, mi-ai facut o surpriza minunata! te astept in seara magica…poate de aceasta data o sa te prind la farfuriuta cu fursecuri si canuta cu lapte….pupici tie si tuturor nazdravanilor…SARBATORI FERICITE!

  2. Multumesc Mosule!!!!!!!Nu uita totusi sa-mi aduci ce te-am rugat in scrisoare cand vei trece pe la mine, in noaptea sfanta de Craciun!!!!!!Te astept cu nerabdare!
    Andrei R.
    Craiova

    PS.Multumesc Iris, pentru manuta ta norocoasa!!!!
    Sa aveti un Craciun fericit, plin de cadouri!!!!

    • premiile de la editura casa erau valabile pentru toata tara, si pleaca in alte doua orase.

      cat despre marele premiu… renii mosului sunt in cantonament pe 21 decembrie, isi fac incalzirea pentru noaptea cea mare. ar fi venit mosul in alte orase, dar cine suporta costurile deplasarii?? mosul nu are card bancar… si nici credit nu poate obtine, caci are adresa incerta.

  3. Incep prin a va multumi pentru vizita Mosului! A fost foooarte frumos si emotionant pentru noi, iar pentru Bianca…extraordinar! Cand a intrat Mosul in casa a reactionat neasteptat de bine, nu s-a speriat si nici nu s-a rusinat, a spus frumos poezia, a cantat colinde, chiar a vrut sa ii dea Mosului dulciurile inapoi (ceea ce e lucru mare pentru ea care mai bine renunta la mancare decat la o bucatica de ciocolata).
    A fost foarte incantata de cadouri dar cel mai mult de vizita Mosului, ca a venit la ea acasa si ca a stat de vorba doar cu ea.
    Multumim Talentelor de nazdravani si Mosului pentru aceasta vizita… si manutei norocoase care a extras biletelul

  4. Multumesc mult pentru carticica!!!!Azi am primit-o!!!!Am fost bucuros sa merg cu mami s-o ridic de la posta.

    Sa aveti un An Nou plin de inspiratie si multumire!!!!
    Andrei din Craiova

  5. Salut nazdravanilor…..
    Multumim frumos pentru carticica primita „Craciunul cu Bobita si Buburuza”, Theodora a fost foarte incantata de ea.
    S-a bucurat foarte mult ca pe langa carticica, a primit din partea lui Naz si Ani o surpriza(3 printese din ipsos,pe care le va picta ea, le vom poza si afisa pe site sa le vedeti pictate).
    Multi pupici tuturor din partea noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente