Felicitare cu bradut pop-up

Modelul felicitării de mai jos l-am văzut pe undeva… nu mai ştiu pe unde. Am avut doar o imagine mică, şi am încercat să-l recrez. Nu avea şi picior, aşa că i-am adăugat unul.

Pentru confecţionare, printaţi modelul de aici. Aveţi variante pentru a5 şi a6. Îndoiţi pe linia mediană, şi decupaţi ramurile bradului pe linia continuă, ambele coli simultan. Trasaţi apoi liniile punctate cu o riglă şi un pix care nu mai scrie, pentru a se îndoi mai uşor. Îndoiţi ramurile spre interior şi pliaţi felicitarea. Dacă aveţi timp, o puteţi lăsa la presat până o decoraţi. O lipiţi apoi cu grijă pe un alt carton.

Eu am printat pe carton alb, şi am pus carton verde pe copertă. Şi în rest… perforatoarele decorative au rezolvat problema.

Felicitare cu bradut pop-up

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , .

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente