Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea – epilog

Am încheiat ultima ediţie a atelierelor din acest an, şi, nu ştiu dacă din cauza atmosferei de Crăciun care deja se simte în nerăbdarea copilor, dar mi s-a părut deosebit. În primul rând, pentru că am avut cea mai faină locaţie de până acum, în noul sediu al Grădiniţei-After School „Cuibuşorul Zânelor”. Chiar şi copiii care au mai participat la celelalte evenimente au fost impresionaţi.

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Apoi, cum aproape jumătate dintre ei erau deja şcolari, premiile oferite de RechiziteleMele.net i-au stimulat suficient cât să se supună cerinţelor destul de grele.

Am fost o duzină, nici mai mulţi, nici mai puţini, şi am muncit din greu. Nu glumesc, aproape o oră şi mai bine copiii au decupat şi lipit. Nu a fost uşor, căci felinarele sunt dintr-un carton destul de gros, iar mânuţele sunt mici. Dar au reuşit. Decorarea felinarelor a fost ceva mai uşoară, căci cartonul folosit a fost mai subţire. Au decupat brăduţi, îngeraşi, steluţe, iar cei mai îndemânatici au avut şi o scenă cu naşterea lui Hristos. Elementele decorative le-au confecţionat singuri, cu perforatoare daco. Au avut la dispoziţie aproape orice formă necesară, hârtie colorată, şi s-au distrat confecţionând materialele.

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea
Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea
Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea
Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea
Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea
Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Am luat o pauză de joacă, cât timp am pregătit materialele pentru micii artişti, acum membri ai juriului. Deliberările au fost îndelungate, juriul a cântărit cu mare atenţie cui acordă preţioasele autocolante.

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

De ce atât de greu? Pentru că toate felinarele erau frumoase, toate aveau „ceva” ce le făcea speciale. Aş fi vrut tare mult să fie seară, să le putem aprinde… dar sper că se vor bucura copii şi pentru mine. În pacheţelele cadou le-am pregătit un suport cu lumânare, turnat din ipsos, pentru a putea pune în siguranţă lumânarea în felinar. Poate fi pictat în funcţie de inspiraţia fiecăruia.

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Şi… momentul mult aşteptat, al premiilor: copiii au avut în punguţe un pix Fixion Cliker, un set de rezerve, o riglă şi un orar Pilot. Tot din partea magazinului RechiziteleMele.net au primit şi o turtă dulce decorată, pe care au devorat-o pe loc. Era deja ora unu, şi burticile erau cam goale…

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Pentru că încerc să-i încurajez de câte ori pot să lucreze acasă, pe lângă suportul de lumânare le-am adăugat în pachet şi câteva figurine de ipsos, pentru a confecţiona decoraţiuni pentru pomul de iarnă, după modelul de aici. Pentru felicitări am strecurat în pachet şi un pumn de fulgi de nea şi câţiva oameni de zăpadă, pe care sper să-i folosească weekendul acesta la realizarea felicitărilor.

Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Mulţumesc încă odată participanţilor, pentru efortul depus, şi susţinătorilor evenimentului, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestuia.

Rechizitele Mele     Gradinita Cuibusorul Zanelor

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , .

18 Comments

 1. Va multumim foarte mult pentru acest atelier grozav!Dariuca a fost maxim de incintata si vom tine aproape!Felicitari pentru harul magic pe care il cultivati copiilor!

 2. Ce frumoase sunt felinarele! Cred ca atunci cand le-au aprins copiii au simtit cu adevarat ca au participat la ceva magic condus de o zana buna. Felicitari Cristina pentru tot ceea ce faci! Este minunant si pot sa vad asta din zambetele copiilor, desi nu am avut ocazia sa particip vreodata la un astfel de atelier.

 3. Am venit cu fetita mea la acest atelier ca sa prinda un pic de incredere in fortele proprii, fiind mai timida. Am fost foarte incantata cum a fost introdusa in atmosfera atelierului, si cum a fost ajutata la indeplinirea sarcinilor. Multumim, si sigur vom incerca sa facem un „abonament” la atelierele tale. Aaaaaaa am uitat sa precizez ca s-a laudata peste tot cu felinarul facut de ea 🙂

  • Multumesc!
   Sper ca a pictat si suportul pentru lumanare, desi poate sta foarte bine si alb, ca sa nu ia cumva foc felinarul.
   Cum arata aprins?

 4. Felicitari pentru eveniment Cristina.
  Tot ceea ce faci tu este minunant si cine nu ma crede trebuie sa vada asta in ochii si zambetele copiilor,ei au simtit ca au participat la ceva magic.
  Multumim sponsorilor pentru cadourile minunate.Scolarii adora pixurile astea magice….ca pot sterge acolo unde gresesc…hi,hi,hi
  Multi pupici tuturor nazdranilor si asteptam cu interes urmatoarea intalnire….

 5. Imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa ajungem si noi…dar promitem sa trimitem poze cu ce vom face acasa in aceasta saptamana…..Felicitari inca o data pentru toate ideile pe care le ai….sunt exceptionale!!!!!!!!

 6. Ne bucuram nespus ca am reusit sa ajungem la atelier, asa am intrat in magia sarbatorilor. A fost ceva magic, atmosfera, activitatea, rezultatul, si nu in ultimul rand…premiile :).
  Multumim Cristina.

 7. a fost foarte frumos sa-i vezi pe pitici lucrand de zor, parca era atelierul lui mosu’

  PS: tiparul pentru felinar il gasesc pe site? Ca vreau sa fac si eu unul 🙂

 8. Felicitari pentru eveniment Cristina!!!!Felicitari pentru tot ceea ce faci!
  Felicitari si copiilor ce au lasat calculatorul, televizorul si au ales sa-si umple timpul creativ, intr-un mediu atractiv si extrem de placut!!!

 9. Asa cum ne-ai obisnuit, Cristina, si acest atelier a fost la fel de frumos ca si primul la care am participat (poate chiar mai frumos, pt ca era inainte de Craciun si a avut un subiect pe masura sarbatorii). Felicitari!!! Parca-parca imi vine sa iti fur meseria, ca tare mult imi place 😉 Kari s-a laudat la gradinita toata saptamana cu felinarul facut si cu premiile primite ;)) E mare lucru, mai ales ca e destul de timida. ASteptam noul an cu noi surprize si ateliere si concursuri 🙂 LA MULTI ANI, SANATATE, FERICIRE SI BUCURII MULTE IN NOUL AN!!!!!!!!!!! SA VA BUCURATI ALATURI DE COPII NUMAI DE EVENIMENTE FERICITE SI SA VA ADUCA NUMAI IMPLINIRI!!!!!! Cristina si Karina :*

  • Multumim pentru laude! Acum tot incerc sa caut o idee pe masura pentru ianuarie 🙂

   Sarbatori fericite, si un Craciun minunat alaturi de familie!

 10. Pingback: Atelierul Nazdravanilor - editia a zecea (epilog) | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente