Idei creative: Felicitare cu ursuleti

Felicitare cu ursuleti. Idei Creative. Editura Casa

Felicitarea cu ursuleţi este rezultatul unui brainstorming online, cum să realizăm una din ideile propuse de Editura Casa în Figurine din hartie. Motive de Craciun. Dintre toate variantele propuse în numărul 34 din "Idei Creative", aceasta mi s-a părut cea mai interesantă. Am ales s-o lucrez simultan cu Laura, ea din fetru, după toate indicaţiile… eu – un pic pe lângă. Fetrul nu este materialul meu preferat, aşa că am ales să lucrez cu carton şi hârtie eva. În plus, Irisuca mea a spus că musai ursuleţul trebuie să fie fetiţă şi să aibă scutecel roz.

Lucrarea conţine modele pentru un spiriduş pe săniuţă, renul încălţat de pe copertă, Vera şi Mimi – doi îngeraşi, Moş Crăciun şi muntele de cadouri, căsuţe împodobite, spiriduşa cu crăciuniţe, spiriduş cu brăduţ, ren pe patine, Moş Crăciun în pauză, pinguini în frac, plimbare pe bicicletă cu Moş Crăciun. Şabloanele pentru realizarea colajelor sunt tiparite pe coli A3 şi inserate la mijlocul lucrării.

Lucrarea include 32 de pagini şi este printată pe hârtie cretată, la o calitate grafică deosebită.

Atelierul de creaţie

Idei creative: Motive de Craciun elefant.ro
libris.ro
eMAG.ro
Adevarul Shop
Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Ce pot face doua maini dibace, Editura Casa and tagged , , , , , .

16 Comments

 1. Pingback: 8. Ursuletii buclucasi si un concurs cu jucarii « Idei pentru mamici si copii

  • As dori si eu cat de repede daca se poate sablonul cu ursuleti si pe cel cu elf cu craciunita daca il aveti. As dori sa il realizez in clasa cu elevii mei.
   Va multumesc

  • Ursuletii nu am permisiunea sa-i distribui. Spiridusii ii veti primi pe mail, dar am rugamintea sa respectacti conditiile de folosire. Macar cu atat sa raspundem amabilitatii editurii Casa care ne-a permis sa folosim astfel modelele!

 2. Ce frumos e! Mi-a trimis si mei Laura sablonul,mi-ar placea sa reusesc sa-l fac. Intrebare: e pe o coala de A4 sau de A5, ca nu-mi dau seama?

  • cand l-am copiat din sablon l-am luat la dimensiunea lui de baza. al meu e pus pe A5, cam atat de mare iese.

 3. Pingback: Concurs despre cartea preferata a acestei perioade (de Craciun) « Despre sufletul meu

  • Drepturile de autor asupra acestui sablon sunt detinute de Editura Casa.
   Redistribuirea lui… se cam cheama piraterie :).
   Il puteti achizitiona odata cu cartea.

  • cartea se poate comanda direct la editura, sau in librariile online. am pus cateva linkuri utile in articol

 4. Pingback: Ce citim de Craciun | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente