Teodora Sabina L., Ipotesti, 10 ani. Concursul Primul fulg de nea

Am dorit sa infatisez un peisaj din cel mai vesel si mai indragit anotimp, cand totul e invaluit in alb, iar timpul pare a se fi oprit in loc… Zapada scanteietoare impodobeste copacii cu ghirlande stralucitoare si micul Om de Nea ne intampina bucuros. Am folosit culori calde si pastelate. Rama am impodobit-o cu ornamente de Craciun si cu Floarea Craciunului.Pictand acest tablou mi-am lasat sufletul cuprins de liniste sufleteasca, dragoste, bunavointa si generozitate.

Tablou de iarna cu rama confectionata manual

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 4 decembrie, ora 00:00, şi 17 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

www.dacomag.ro

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

22 Comments

  1. BUNA MA NUMESC DENISA.IMI PLACE DESENUL TAU.ESTE PLIN DE CULOARE ,IAR IDEEA TA DE AL PICTA SUB FORMA DE TABLOU A FOST………SUPER!!!!!!ABIA ASTEPT SA VAD SI ALTE CREATII NOI DE-ALE VOASTRE .
    DESENUL TAU ESTE SUPERRB!!!!
    VA PUP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente