Ioana-Alessia S., Cluj-Napoca, 4 ani. Concursul Primul fulg de nea

Deocamdata, pentru noi, iarna inseamna bradul de Craciun. Desenul este realizat in acuarela, iar pentru realizarea ramei am folosit: carton, o foarfeca dantelata, ascutitori de la creioanele colorate, firicele de ata si fulgisori din hartie glasata.
Speram sa va placa creatia Alessiei.

Tablou de iarna cu rama confectionata manual

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 4 decembrie, ora 00:00, şi 17 decembrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

www.dacomag.ro

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

168 Comments

  1. Multumim mult tuturor pentru aprecieri! Alessia a muncit mult la acest desen!Sa aveti Sarbatori linistite si zile bune! Cu mult drag, Alessia,mami Amalia si tati Daniel!

    • nu cred ca asta a avut importanta, ci cati prieteni a avut ioana, si cati dintre ei i-au dat un vot aici.

      juriul concursului a ales altceva pentru cea mai reusita creatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente