Decoratiuni de pom: mulaje din ipsos

O variantă relativ uşoară de a realiza decoraţiuni pentru pomul de iarnă, dar care să semene foarte bine a globuri, este cea cu mulaje din ipsos. Aveţi nevoie de un şablon pentru a turna formele, apoi de puţină răbdare. Formele se usucă, apoi se pictează. Se lipesc pe carton, orice formă doriţi, în funcţie de preferinţe şi imaginaţie, şi se decorează.

Mulaj ipsos pentru Craciun

Foarte utile pentru a lucra mai ales în grup sunt foarfecele şi perforatoarele decorative . De efect sunt şi lipiciurile cu glitter sau acuarelele metalizate.

Şabloanele pentru ipsos pot fi folosite şi pentru a fabrica magneţi de frigider, doar că trebuie să găsiţi magneţi mici, şi să-i montaţi înainte ca ipsosul să se întărească.

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Jocuri și jucării and tagged , , , , , , , , .

5 Comments

  1. Pingback: Decoratiuni de pom: mulaje din ipsos | Talente de Nazdravani | Gaseste.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente