Felicitari cu decupaj: bradut si fulg de nea

Felicitările sunt mult mai interesante dacă sunt făcute manual. Chiar am văzut la târgul de carte un stand cu felicitări manuale, aveau ştanţe pentru emboss şi arătau minunat. Dar, în lipsa unor astfel de instrumente, încercăm şi noi variante mai simple. Dacă tot sunt la modă felicitările cu decupaj, m-am chinuit cu două versiuni, una cu fulg de nea şi una cu brăduţ.

Felicitare cu bradut decupat

Aveţi nevoie de o imprimantă, pentru a printa modelul de aici. Sunt pregătite atât în versiune A6, cât şi A5 închis. Decupaţi pe linia continuă, şi îndoiţi pe linia punctată. Aveţi nevoie de o foarfecă cu vârf şi destul de multă îndemânare pentru a decupa cu grijă pe contur.

După decupaj nu rămâne decât să decoraţi felicitarea şi să adăugaţi mesajul. Pe cea cu fulg am pictat-o cu acuarelă metalizată argintie, apoi acuarelă albă. Fulgii mici sunt realizaţi cu perforatorul decorativ. La brăduţ am pictat cu auriu beteala.

Spor la lucru!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Felicitări, Proiecte de Crăciun and tagged , , , , , , , , , , , , .

25 Comments

  1. Buna, este foarte frumoasa felicitarea, dar am facut cum ati scris si nu mi-a iesit felicitarea dupa modelul printat.Ati putea sa-mi explicati mai detaliat, va rog?

    • daca luam modelul de fulg, aveti prima linie continua pe stanga. decupati si inlaturati complet aproximativ 1/4 din coala. indoiti apoi pe cealalta linie punctata verticala, astfel incat va fi vizibila doar jumatate din fulgul printat complet.

      decupati conturul fulgului care este desenat doar jumatate. decupati doar exteriorul, nu si pe linia punctata care taie fulgul in doua. indoiti pe linia punctata a fulgului ;i r[suci’i fulgul spre exterior, astfel incat sa se suprapuna cu cel printat in spate.

      pe prima pagina veti avea un fulg cu jumatatea stanga decupata, si a doua jumatate indoita spre dreapta, iar in interiorul felicitarii un fulg printat complet. jumatatea lui stanga va fi vizibila prin fereastra decupata pe coperta.

  2. va doresc din suflet multa sanatate si satisfactii! va rog sa ma ajutati si pe mine cu sabloanele zanei iarna!cu multumiri, marioara olaru

    • Iulia, nu cred ca inteleg intrebarea!
      Ai de decupat doar jumatate de fulg, de pe partea mica a felicitarii. Pe linia punctata il indoi. NU se detaseaza nimic. FUlgul desenat integral este in interiorul felicitarii, pe acela nu il decupezi.

  3. buna,mamicilor……eu am printat felicitarea cu bradut pentru ca este mai colorata dar sa stiti ca eram la un pas sa renunt pentru ca nici eu nu intelegeam cum trebuie facut cu decupatul si dupa aceea;decupezi sipe linia punctata indoi partea decupata pe dinafara-pur si simplu o scoti pe partea cealalta,si asa reusesti;noi am colorat bradutii,pe margine unde vine beteala am dat cu lipici si am ornat cu confeti(hartie creponata taiata foarte marunt)amestecata cu beteala colorata si ea taiata;a iesit ceva splendid ,spor la treaba pentru ca rezultatul este uimitor

    • daca ai sti cat de putin maimpresioneaza cei care comenteaza ca sa se afle in treaba, si mai scriu de parca n-au dat pe la scoala in viata lor… iar politetea le e straina cu totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente