Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea

Atelierul Nazdravanilor

A şasea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor va fi găzduită sâmbătă, 10 decembrie 2011, de Grădiniţa – After School "Cuibuşorul Zânelor", (vezi detalii). Activităţile de bricolaj se vor desfăşura între orele 11:00-13:00.

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului realizarea unui felinar din hârtie, folosind pentru decor elemente decupate sau confecţionate cu ajutorul perforatoarelor decorative. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un cadou oferit de organizatori.

După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte a activităţii, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor realizate.

Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar magazinul online "Rechizitele Mele" şi Talente de Năzdrăvani vor oferi premii tuturor participanţilor. Din pachetul surpriză face parte şi noul pix Pilot Frixion clicker, disponibil în magazine din luna ianuarie.

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 9 decembrie 2011 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 35 lei de copil.

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

Rechizitele Mele     Gradinita Cuibusorul Zanelor

Pentru orice întrebări referitoare la eveniment, folosiţi vă rog formularul de contact din această pagină.

Afişul evenimentului este disponibil în format A4 aici.


Ediţiile precedente: 1, 2, 3, 4, 5.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , .

7 Comments

  1. Pingback: Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea | Gaseste.info

  2. Draga mea, abia asteptam atelierul de colaje, dar din pacate pentru noi, am luat deja bilete la intalnirea cu Mosu’ la teatrul Paiata….
    Asteptam cu mare interes urmatorul eveniment….Succes….

  3. Pingback: Atelierul Nazdravanilor, editia a sasea « Frixion Pilot

  4. Buna,
    Venim si noi la intalnire, din 3 motive: 1. nu putem rezista cand e vorba de mult-doritul Fixion, 2. abia asteptam sa ne vedem si 3. nu am facut niciodata felinare din hartie si abia asteptam sa invatam. Astea sunt motivele baietilor. Asadar, daca mai sunt locuri, ne vedem sambata- si eu abia astept! Trebuie sa ma inscriu si pe mail?

    • am primit si mailul, deci e ok.

      mult doritul frixion e de fapt noul frixion clicker in premiera, caci abia din ianuarie intra pe piata. se pot duce la scoala cu minunea si sa se laude, ceilalti nici daca vor nu au cum sa-l aiba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente