Seri de Poveste: un cadou de Craciun pentru toti copiii

Dacă nu aţi aflat încă, în Bucureşti puteţi avea parte înainte de Crăciun de evenimente speciale, dedicate copiilor. Mai jos aveţi detalii despre unul dintre ele:

Seri de poveste la CarturestiVino la intre 12 si 17 decembrie la Seri de poveste, eveniment dedicat celor mici. Fundatia Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu librariile Carturesti organizeaza cea de-a cincea editie “Seri de Poveste”
Pe parcursul celor sase seri copiii, dar si parintii acestora sunt asteptati in librariile Carturesti din Verona si din AFI Palace Cotroceni, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative si interesante, pline de umor si surprize.
Pentru ca povestile sunt vesnice si minunate in majoritatea lor si de asemenea ele reprezinta limbajul comun pe care parintii il au cu copiii, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei doreste ca cei mici sa aiba acces la o lume pe placul lor,  pe care sa o modeleze cu ajutorul imaginatiei exact cum isi doresc, ajutandu-i sa se exprime. Pinguinul Apolodor, Spargatorul de nuci, Craiasa Zapezii, Croitorasul cel Viteaz sunt doar cativa dintre eroii care asteapta sa stea de vorba cu ei. 
Evenimentul isi propune astfel sa prezinte intr-un mod inedit si interactiv basme de ieri si de azi care au reusit sa faca lumea un loc mult mai frumos.
Ca si in anii trecuti, fiecare seara este una speciala. Cei mici vor lua parte la reprezentatii diverse: teatru de papusi, lecturi ale povestilor preferate sau nou descoperite, proiectii de film si chiar interpretari muzicale.
Pe taramul povestilor ni se vor alatura Anca Sigartau, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Virgil Iantu, Ada Milea, Daniela Nane, Dana Razboiu, Alina Sorescu si multi altii. De asemenea trupele de teatru de papusi si actori Paiata, Masca, Lupeto, Zburdalici, Muschetarii si altii ca ei.
Acest eveniment este posibil cu sprijinul sponsorilor Seri de Poveste:
GlaxoSmithKline, HelpNet, Sony si Fulga.
Va asteptam, insotiti de cei mici, sa intram in vraja povestilor plina de culoare si mister.
Programul Serilor de Poveste este publicat pe www.fpmr.ro

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente