Concurs cu premii de la Editura Casa

Nici nu am încheiat bine concursul special de toamnă, căci o nouă provocare bate la uşă. De data aceasta este vorba despre unul din concursurile lunare desfăşurate pe site, la care participă, chiar dacă nu sunt premii, copii cu chef de joacă. Îi încurajează de cele mai multe ori părinţii, şi, uneori cadrele didactice de la grădiniţă sau de la şcoală. Acestora din urmă le mulţumesc pentru dăruirea de care dau dovadă, mai ales pentru că suplinesc un pic din timpul pe care fiecare părinte ar trebui să-l petreacă cu copilul său. Ştiu că această muncă nu le este recompensată decât cu satisfacţia de a-i vedea pe cei mici fericiţi.

Începem de mâine un nou concurs, "Pulbere de brumă", ce se va desfăşura între 17 octombrie şi 13 noiembrie. Concursul include 3 probe săptămânale, 17-23 octombrie, 24-30 octombrie, 31 octombrie – 6 noiembrie. Participarea presupune rezolvarea temelor în intervalul stabilit. Proba este anunţată lunea, şi trebuie trimisă pe mail până duminică seara, ora 24. Pentru cei care nu cunosc jocul nostru săptămânal, le recomand regulamentul. Participanţii vor decide ocupanţii podiumului, şi vor primi o diplomă specială. Toţi copiii vor primi pe mail diploma de participare.

Toti participanţii care vor rezolva la timp cel puţin două dintre cele trei cerinţele concursului vor participa la o tragere la sorţi, iar norocoşii vor fi recompensaţi cu 16 numere din colecţia "Idei Creative" publicată de Editura Casa. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi, pentru fiecare grupă de vârstă aflată în concurs. Copiii care participă la cel puţin două dintre cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre cele două premii oferite la fiecare categorie.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Figurine din baloane - Idei Creative 53Figurine hazlii din hartie - Idei Creative 52Ornamente şi jucării din foi gumate - Idei Creative 51Pictură pe sticlă şi porţelan - Idei Creative nr. 49Flori origami - Idei Creative nr. 48Zâne şi flori din şnururi şi panglici de hârtie - Idei Creative nr. 46Animale exotice din mărgele - Idei Creative nr. 45Vaporaşe din hârtie - Idei Creative nr. 44Ornamente din hârtie şi mărgele termo-adezive - Idei Creative 42Brăţările prieteniei - Idei Creative 41Figurine şi ornamente din aluat - Idei Creative 40Quilling - tehnica spiralării hârtiei - Idei Creative 38Ghirlande vesele din hârtie - Idei Creative 37Figurine din hârtie. Motive de Crăciun - Idei Creative 34Obiecte decorative din hârtie - Idei Creative 28Avioane de hârtie - Idei Creative 26

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi. Editura Casa decide, în funcţie de recomandările de mai sus şi stocul disponibil, premiul fiecărui câştigător.

Săptămâna aceasta avem o probă practică, dar sper că va fi foarte amuzanţă.

Învăţăm de mici că ambalajul unui produs contează, şi învăţăm acest lucru fără să vrem. Ambalajul cel mai frumos ne atrage… Dar aţi confecţionat vreodată un ambalaj? Imaginaţi-vă că aţi pregătit împreună cu mama sau bunica dulceţuri, murături sau compot pentru iarnă. Trebuie să "vindeţi" un borcan celui mai bun prieten, dar trebuie să îl ambalaţi corespunzător.

Pentru această probă este nevoie de un borcan – cu dulceaţă sau compot (să nu fie gol). Trebuie să îi confecţionaţi o etichetă şi un capac de hârtie (aici un exemplu), în aşa fel încât borcanul să fie deosebit, iar prietenul să fie convins că doreşte să-l cumpere. Puteţi folosi orice material, orice tehnică. La această probă libertatea este totală. O singura condiţie importantă, eticheta va trebui să apară într-o singură fotografie! Nu acoperiţi borcanul integral, doar partea din faţă, vizibilă, a acestuia.

Piticii (3-5 ani) vor pregăti un borcan, Năzdrăvanii (5-7 ani) două, iar Şcolarii (clasa I-IV) trei.

Inspiraţie maximă şi spor la lucru! Tot ce pot să reamintesc este că trebuie respecţi cerinţele, să lucrezi singurel şi să nu trişezi!

Realizează o fotografie, de preferat la lumina zilei, fără bliţ, şi trimite creaţia ta până la 23 octombrie 2011 la adresa
participanti @ talentedenazdravani.eu (de preferat in format .jpg). Nu uita să adaugi numele complet, localitatea de domiciliu şi vârsta/clasa. Dacă fişierul este prea mare pentru mail, foloseşte www.transfer.ro pentru a-l trimite. Vor intra în concurs creaţiile care respectă cerinţele de execuţie, iar imaginea are o calitate suficientă pentru a expune corect creaţia. Participă la toate probele concursului şi acumulează puncte la fiecare etapă, căci pentru stabilirea câştigătorului final punctele obţinute la fiecare probă se cumulează.

Creaţiile participante vor fi afişate aici, în pagina dedicată concursului.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , , .

11 Comments

 1. Da… E o idee f. creativa! Sapt. aceasta avem si noi activitatea Toamna ne invata sa fim sanatosi. Asa ca ideea cu etichetele ne prinde de minune. MULTUMIM pt idee si… modelul de eticheta! Munca noastra devine astfel floare la ureche. Va vom trimite fot. cu ce-a iesit!

  • modelul indicat pe link este general, l-am pus mai mult pentru decorarea capacului. sper sa avem etichete, mari, frumoase, cu toate informatiile necesare 😉

 2. iamy, iamy…foarte faina proba…sunt curioasa si abia astept sa vad ce dulceturi a pregatit fiecare mamica…pupici tuturor nazdravanilor si succes.

 3. Super idee,la toate borcanele din camara mea Denisa a participat( unele sunt legate de ea, altele au fost legate cu hartie aleasa de ea), insa acum sper sa nu raman fara ele in activitatea ei de prelucrare.
  O sa incerce un borcan de dulceata de smochine pentru ca este ultima facuta.
  Abia astept sa vad creatiile si sa ma inspir pentru borcanele de la anul viitor.

 4. Pingback: Dulceata de ardei iute « Idei pentru mamici si copii

 5. Pingback: Etichete pentru borcane de dulceata si nu numai « pitici dar voinici

 6. Pingback: Concurs – Castiga premii de la Editura Casa | Concursuri Online | Superbingo Metropolis | Loto 6/49

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente