Toamna la noi acasa: premiul publicului

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatieAm aflat deja care este primul câştigător al concursului de toamna. Premiul publicului a mers de data aceasta la (21) Maria M., Batrani, 7 ani, care a acumulat un număr de 122 puncte, reprezentţnd comentarii însoţite de un vot. Maria va avea la dispoziţie un voucher de 40 lei, valabil în magazinul "Art & Hobby Creativ", pentru a-şi alege produsele. Detaliile vor fi disponibile la încheierea concursului, când vom cunoaşte toţi câştigătorii.

Pe locul al doilea s-a situat păpuşa lui Ovidiu Razvan R., Talmacel, 5 ani, cu un număr de 96 puncte, iar pe locul al treilea – Lavinia-Vasilica R., Talmacel, 5 ani, cu 65 puncte.

Toate celelalte rezultate sunt afisate printr-un comentariu pe pagina fiecărui participant.

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Este încă în desfăşurare votul juriului, ocazie cu care voom afla care este cea mai frumoasă şi cea mai interesantă păpuşă.

Recomandări pentru câştigători:

Premiu

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente