Alexandru T., Pascani, 5 ani. Concursul Toamna la noi acasa

Pentru zana noastra am folosit urmatoarele materiale: lingura de lemn, un pahar de plastic, hartie creponata, fire de tricotat galbene, sarma invelita in hartie creponata, carioci. Capul a fost realizat din o lingura de lemn, pe care Alex a fixat firele de ata cu lipici, i-a desenat fata cu carioca, rochia e din hartie creponata pe care a lipit frunze, dar si cateva flori (de toamna, zicem noi); lingura am fixat-o in pahar, pt stabilitate, dar si pentru a da volum rochiei, mainile sunt din sarma imbracata in hartie creponata, iar aripioarele sunt din plasa (folosita la ambalarea florilor). Speram sa va placa zana noastra.

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 26 septembrie, ora 00:00, şi 9 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

13 Comments

 1. Bravo Alexandru! Mi-a placut in mod deosebit cum ai integrat toate elementele lucrate toamna aceasta, si copacelul, si modelajul! Iar zana ta cred ca are mari sanse la categoria de frumusete.
  Succes!

 2. Felicitari Alexandru! zâna ta e foarte vesela, iar culorile alese de tine foarte în ton cu anotimpul reprezentat! de asemenea apreciez acuratetea detaliilor si prezenta toturor elementelor reprezentative toamnei!
  succes si asteptam noi creatii!

 3. felicitari alex!
  ai dat dovada de multa imaginatie.te-ai gandit la cele mai mici detalii, reusind sa imbini, intr-un mod placut, materialele si culorile pentru a reprezenta anotimpul toamna.
  succes pe mai departe! abia astept sa vad tema urmatoare:)

 4. Votul la concursul “Toamna la noi acasa” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, la 9.10.2011, ora 24:00, exista:

  12 puncte acumulate (comentarii cu ip unic, care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente