Maria M., Batrani, 7 ani. Concursul Toamna la noi acasa

Maria a urmat instructiunile doamnei invatatoare si a realizat si ea o Zana, la concurenta cu sora ei. Ea a folosit un tub de carton pentru corp, iar in gradina mamei a gasit un dovlecel micut pe care l-a taiat si l-a asezat drept cap ornandu-l cu matase de porumb. Ea a folosit si frunze verzi, spunand ca Zana ei este mai tanara.

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 26 septembrie, ora 00:00, şi 9 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

163 Comments

 1. Votul la concursul “Toamna la noi acasa” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, la 9.10.2011, ora 24:00, exista:

  122 puncte acumulate (comentarii cu ip unic, care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile

 2. ,,Vesela verde campie acu-i trista, vestezita,
  Lunca, batuta de bruma, acum pare ruginita;
  Frunzele-i cad, zbor in aer, si de crengi se dezlipesc
  Ca frumoasele iluzii dintr-un suflet omenesc.”
  (Sfarsit de toamna, de V. Alecsandri)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente