A, B, C… Literele, Puzzle didactic, Editura Prut

ABC Literele, Editura Prut

Printre "avantajele" de a fi părinte voluntar la grădiniţă este şi acela că pot trage cu ochiul la materialele care sunt folosite de copii. Încă nu s-au făcut achiziţiile de anul acesta, doar un puzzle didactic deocamdată. Sunt grupa pregătitoare, şi acum încep exerciţiile pentru recunoaşterea literelor. A, B, C… Literele, de la editura Prut este un puzzle cu piese gigant, de aproximativ 20x20cm.

Mi-a plăcut imaginea centrală, a curţii de joacă, şi mai ales modul ingenios în care, pe fiecare piesă, copiii poartă nume ce încep cu literele prezentate. Literele se pot desprinde şi exerciţiul continuă pe verso, unde copilul trebuie să aşeze litera potrivită lângă noţiunea desenată, care începe cu sunetul reprezentat de literă.

Dacă jocul este personal, puteţi şi colora desenele de pe piese.

Foarte interesant este şi modul de prezentare, una dintre piese fiind decupată cu mâner, iar gentuţa de plastic închide toate piesele pentru a împiedica pierderea acestora.

Nu ştiu încă cât de mult i-a plăcut Irisucăi, căci jocul abia a ajuns la grupă, şi nu cred că a intrat şi în "uz". Dar aştept feedback 🙂

ABC Literele, Editura PrutABC Literele, Editura Prut

În aceeaşi colecţie:

A, B, C… Literele
1, 2, 3… Cifrele
eMAG.ro
Libris.ro
elefant.ro
eMAG.ro
Libris.ro
elefant.ro

Biblioteca Năzdrăvanilor Jocuri educative

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Jocuri și jucării and tagged , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente