Ovidiu Razvan R., Talmacel, 5 ani. Concursul Toamna la noi acasa

Corpul papusii este confectionat dintr-o pereche de strampi pe care l-am umplut cu iarba pentru a avea o forma, corpul este acoperit cu tul pentru a fi mai usor copiilor sa lipesc frunzele, rosile si boabele de porumb. Capul este o tertecuta pe care au lipit matase de porumb si cateva codite impletite din foi de porumb. Macesele tin loc de cercei, iar ochii sunt doua bobite de soc. Langa zana am pus si cosuletul confectionat din foi de porumb in care am pus o rosie cherry, o maceasa si bobite de soc.

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 26 septembrie, ora 00:00, şi 9 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

147 Comments

 1. imi plac astfel de concursuri
  ii indeamna pe copii la creatie si imaginatie
  asta este o lucrare chiar reusita !
  tine-o tot asa!voinicule

 2. Votul la concursul “Toamna la noi acasa” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, la 9.10.2011, ora 24:00, exista:

  96 puncte acumulate (comentarii cu ip unic, care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente