Dragos Mihai B., Caracal, 10 ani. Concursul Toamna la noi acasa

Sunt in clasa a treia si am avut ca tema pentru scoala de realizat zana toamna. Ma bucur ca am vazut concursul inainte sa-mi duc lucrarea la scoala, pentru ca am muncit foarte mult la ea, si nu cred ca as mai fi avut rabdare sa o fac din nou. Dintr-o sticla de plastic am realizat corpul, iar capul este dintr-un ghemotoc de hartie, pe care l-am imbracat cu hartie creponata, la fel si corpul, l-am imbracat cu rochia tot din hartie creponata. Capul l-am lipit de sticla cu scoci lat. Mainile sunt tot din hartie, pe care am rulat-o ca pe un tub. Le-am lipit de sticla tot cu scoci, apoi le-am imbracat cu hartie creponata.La extremitati am facut un fel de volanase din hartie creponata, pentru a nu-i mai face palme. Parul este facut din fasii de hartie rulate pe un betisor umed. Pe rochie am lipit frunze, pe care le-am decupat dupa sablon, iar unele le-am perforat din hartie glasata. Fructele le-am decupat tot dupa sablon, le-am indoit si am lipit doua sau chiar trei , unu peste altul, sa para reale.La gat are un colier de frunzulite. Sper sa va placa!

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 26 septembrie, ora 00:00, şi 9 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

7 Comments

  1. Votul la concursul “Toamna la noi acasa” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, la 9.10.2011, ora 24:00, exista:

    4 puncte acumulate (comentarii cu ip unic, care au fost insotite de un vot)

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente