Andrei Alexandru R., Craiova, 9 ani. Concursul Toamna la noi acasa

Cum s-a nascut Zana lui Andrei:
Pe o bila facuta din plastilina a legat fire de melana, pentru a crea capul. I-a facut niste codite zbarlite… A lipit ochisorii mobili, o gurita si un nasuc din autocolant.
A infipt apoi in bat de frigarui ca suport pentru corp. Peste el a infasurat ca un sul, niste pasla. Peste „corpul” din pasla a adaugat rochita. Bratele le-a facut din fire chenile ca si topul rochitei. Fustita a fost facuta folosind un cerc din hartie, ambalaj pentru flori, pentru a avea volum, pe care a decorat-o dupa bunul lui plac folosind elemente de toamna. Frunzele au fost facute cu un perforator, iar legumele si fructele sunt decupate dintr-o revista cu atocolante.
I-a adus „imbunatatiri” Zanei, amintindu-si de umbreluta…Trebuie sa recunosc ca parca ii lipsea ceva…Poate sa si ploua…ca doar e toamna…E protejata fata, deci stam linistiti!

Papusa Zana Toamna. Concurs de creatie

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 26 septembrie, ora 00:00, şi 9 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art / Hobby Creativ

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

23 Comments

 1. felicitari Andrei! felicitari pt mamica……te ocupi f mult de andrei. e normal sa aveti rezultate pe masura

 2. Felicitari Andrei….si mamicii tale ca te are…si e tare mandra de tine…Ti-am umarit lucrarile si munca ta si pe alte site-uri si consider ca trebuie sa castigi….TOTUL

 3. Frumoasa lucrare, copii trebuie sa ramana creativi si creativitatea lor trebuie mai des stimulata si de parinti cat si de cadrele didactice

 4. Bravo, Andrei! Asteptam cu nerabdare sa vad creatiile tale si pot sa spun ca nu m-ai dezamagit niciodata. Esti foarte talentat in tot ceea ce faci! Succes !

 5. Votul la concursul “Toamna la noi acasa” s-a incheiat. Conform inregistrarilor, la 9.10.2011, ora 24:00, exista:

  15 puncte acumulate (comentarii cu ip unic, care au fost insotite de un vot)

  Au fost aprobate ulterior toate comentariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente