O nouă librarie online

Ştiţi cum e… când te duci la poştă şi poţi să-ţi iei şosete? A fost senzaţia pe care am avut-o când, vizitând site-ul eMag, am observat cele două noi categorii din magazin: carti pentru copii şi jucării.

Am aflat de cele două secţiuni prin intermediul concursului pe care l-au organizat de 1 iunie, şi la care am participat şi noi.

De ce am fost uimită… pentru că eMag, aşa cum ne-a obişnuit de mulţi ani, este un magazin online de electronice şi electrocasnice. Iar publicul îl percepe ca atare. Noua orientare nu ştiu dacă le va aduce succes, dar până la urmă este e-mag, adică magazin virtual. De ce să nu încerce!? Sunt curioasă dacă merge. Mai sunt câteva librării online care merg bine. Să vedem ei ce vor reuşi, căci şi-au fixat o ţintă ambitioasă: aceea de a deveni cel mai mare vânzător de carte din Romania în mai puţin de un an.

Pentru mine, cărţile sunt la fel, de oriunde le-ai cumpăra. Dacă vor avea şi promoţii interesante, de ce nu!? Am aruncat un ochi pe lista editurilor, şi n-am observat vreuna importantă, dintre cele pentru copii, care să lipsească…

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Cărţi pentru copii, De-ale casei and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente