Concursuri de weekend

Ei bine, am ajus şi la momentul în care Andreuiul meu a vrut să participe la un concurs pe bune. El participă mereu la exerciţiile năzdrăvanilor, dar… cum face parte dintre organizatori, nu are dreptul la premii. Rămânem cu satisfacţia de a lucra şi recunoaşterea copiilor.

Vineri o prietenă mi-a trimis un link… şi i-am arătat lui Andrei. Visul oricărui copil, jucării în valoare de… ei bine, premiul cel mare e 3000 ron! O zi am gândit proiectul. Trebuia să fie altfel, altceva faţă de ceilalţi participanţi. S-a apucat de vreo cinci ori de el… ba nu ieşeau steguleţele, ba nu ieşeau maşinile… a muncit continuu, aproape toată dimineaţa de duminică. La final, a fost satisfăcut. A îmbinat pasiunea lui nebună pentru geografie cu prezentarea magazinului.

E drept că şi noi l-am provocat cu întrebări, pentru a-i canaliza un pic febra creatoare… a folosit şi şablonul cu harta.. şi o riglă…

Satisfacţia cea mare a fost când şi-a văzut desenul pe site… şi dacă îl priviţi cu atenţie, veţi şti exact cine este organizatorul.

Andrei

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente