La cirese, concurs pentru toate gusturile

Săptămâna trecută copiii au avut o temă lejeră. Creioane şi carioci, pentru a pune pe hârtie un desen inspirat de numele concursului, La cireşe. Cireşe la piaţă, cireşe în livadă, cireşe gata spălate, pe farfurie, cireşe vesele sau cireşe vorbitoare… imaginaţia lor nu a avut limite. Cei mici abia au învăţat să le deseneze, cei mari ne-au arătat cât talent au pentru a rezolva aceast probă.

Dacă nu sunteţi foarte pofticioşi, vă invităm să le admiraţi. Toate creaţiile sunt disponibile aici.

La cirese La cirese La cireseLa cirese La cirese La cireseLa cirese La cirese La cirese La cirese La cireseLa cirese

Concursul La cireşe beneficiază de 5 premii oferite de Librăria Books-Express. Copiii care participă la toate cele trei probe ale concursului vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi pentru a câştiga unul dintre cele cinci vouchere în valoare de 50 ron, valabile în librăria Books-Express. Un voucher este valabil pentru o singură comanda, şi nu poate fi preschimbat în bani. În cazul unei comenzi sub valoarea voucherului, diferenţa nu se restituie. Premiile beneficiază de livrare gratuită.

Recomandări pentru câştigători (vezi aici lista completă de recomandări):

Wizard Things to Make and Do Paper Flowers Super Simple Origami  Melty Beads Folding for Fun

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile nu pot fi transformate în bani, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României. În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

Books Express Citeste! Afla mai mult! Peste 5 Milioane carti in limba engleza

Săptămâna aceasta ne facem planuri pentru 1 iunie şi le punem pe hârtie. Vezi detaliile probei.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente