Flori de mai, la final de concurs

Am ajuns şi la finalul celei de-a treia probe a concursului Flori de mai, concurs organizat în ultimele trei săptămâni cu sprijinul Editurii Edu România. Concursul beneficiază de 14 premii oferite prin tragere la sorţi copiilor care au participat la toate cele trei probe săptămânale ale concursului, şi constau în softuri educaţionale adaptate vârstei participanţilor.

 Cu Dino in vacanta - este un pachet educational de evaluare interdisciplinara.Spre prima vacanta - este un pachet educational de evaluare interdisciplinara.EDU Evaluare distractivă I-IIEDU Evaluare distractivă IIISecretul numerelor si al formelor (Matematica pentru clasa a II-a)EDU Matematică I-IIEDU Matematica III-IVEDU Limba română III - IVSuper English I Super English IIEDU Limba franceză şi limba germană

Probele nu au fost deloc uşoare, au solicitat atenţia, îndemânarea şi imaginaţia copiilor. Sunt sigură că mulţi dintre ei nu vor uita figurinele din dopuri de plută, dar nici momentul în care, de nevoie, au pus prima dată mâna pe ac. A treia probă a concursului a fost dificilă mai ales pentru copiii care nu au cusut niciodată. Vara trecută am avut câţiva curajoşi care au încercat. Acum, recunosc, am profitat de ocazie. Ultima probă, obligatorie pentru a participa la tragerea la sorţi, a fost una de cusut. I-am iertat pe pitici, ei au cusut fără ac, şi s-au întrecut în decorarea portmoneului. Năzdrăvanii au aflat ce sunt acelea semne de carte, iar Şcolarii au confecţionat o pernuţă de ace în formă de fluture.

Sper că le-am deschis gustul, şi vom repeta experienţa pe viitor. Promit modele diferenţiate, pentru a mai atenua comentariile din seria "Nu e corect, e probă de fete!". Eu sunt mulţumită că au încercat ceva nou. Şcolarul meu era înfoiat ca un curcan, că a cusut "de-adevăratelea", adică pe pânză. Doamne fereşte să i se rupă nădragii şi să fie nevoit să-i coasă singur… are mari şanse să nu mai poată intra în ei, la stilul în care a cusut bietul săculeţ pentru pernuţa de ace… Aaaa, şi cu ocazia probei a aflat ce înseamnă să pui aţă în ac precum un croitor puturos…

Vă las să admiraţi creaţiile, iar miercuri vom afla cine sunt fericiţii câştigători ai premiilor. Toată expoziţia este disponibilă aici.

Portmoneu din hartie Portmoneu din hartie Portmoneu din hartie

Semne de carte

Pernuta de ace fluturas Pernuta de ace fluturas Pernuta de ace fluturas

Editura Edu

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente