Primavara… la panou

Printre activitaţile de primăvară de la grădiniţa Irisucăi a fost şi realizarea unei machete de primăvară, ca parte într-o activitate mult mai amplă. Ca de obicei… ajutăm, dacă se poate… Am reuşit acum să ajung să pot şi fotografia creaţia.

A fost realizată pe o bucată de polistiren (dintr-acela de izolat pereţii), iar o parte din materiale au fost printate şi decupate. Modelele pentru o parte din ele le găsiţi aici, restul… puteţi improviza, după model. La realizare au participat colegii din grupă, şi rezultatul este satisfacator. Acum au propriul lor tablou de primăvară, sursă de inspiraţie pentru toate desenele de sezon…

Macheta de primavara

Atelierul de creaţie

 

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , , , .

37 Comments

  1. Acum am gasit acest peisaj de primavara. Imi place enorm de mult si as dori sabloanele pentru piticii mei! Cu aceasta ocazie va doresc un an nou plin de bucurii si cu cat mai multe creatii frumoase!

    • Ideea ii apartine domnisoarei educatoare. Eu doar am pregatit materialul de care avea nevoie pentru a o realiza mai usor impreuna cu copiii.

  2. Buna ziua! Tabloul de primavara este superb!!! Sunt minunate materialele postate! As dori si eu sabloanele folosite in acest tablou, dar si alte sbloane legate de anotimpul primavara (zana,flori etc). Va multumesc foarte mult si va admir imaginile postate pe acest site! La revedere !

    • ceea ce va pot oferi are deja link in articol. pentru alte materiale vedeti cuprinsul de la atelierul de creatie, si veti gasi in articolele dedicate detalii despre fiecare.

  3. Super, felicitari, mi-ati fost de un real folos pentru nepotelul meu care are de facut un proiect pentru grupa 0.O sa va trimit ce va reusi sa faca el. Multumesc mult.
    Rodica

  4. Buna ziua! Tabloul de primavara este superb!!! Sunt minunate materialele postate! As dori si eu sabloanele folosite in acest tablou, dar si alte sbloane legate de anotimpul primavara (zana,flori etc). Va multumesc foarte mult si va admir imaginile postate pe acest site! La revedere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente