Atelierul Nazdravanilor, la finalul editiei a treia

Astăzi s-a desfăşurat cea de-a treia ediţie a Atelierul Năzdrăvanilor, o ediţie specială înainte de Paşte, cu tematică adaptată sărbătorii ce va urma. Copiii care au participat la eveniment au încercat să realizeze un aranjament cu ouă încondeiate. Am început prin a picta ouăle de polistiren. Arătau foarte bine, parcă erau abia scoase din oala cu vopsea.

Cât am lăsat acuarelele să se usuce, am pregătit cutiuţa pentru aranjament. Am decupat-o, am decorat-o şi am asamblat-o. A fost o adevărată provocare să ondulăm firele de rafie… şi destul de enervant, căci la florărie pare atât de simplu…

Cum acuarelele tot nu se uscaseră, am profitat de locul de joacă şi am luat o bine-meritată pauză.

Am revenit apoi la lucru şi am terminat creaţiile. Copiii au dat dovada de multă imaginaţie, iar creaţiile acoperă o gamă largă de modele "de sezon".

Ne-a luat ceva timp să ne hotărâm cine sunt câştigătorii, dar până la urmă copiii au decis ca pe podium să fie Dimitri, Darina şi Denisa. Toţi copiii au fost premiaţi de Editura Paralela 45 şi portalul Talente de Năzdrăvani. Din partea editurii, copiii au primit, în funcţie de nivelul de studiu, seturi pentru grădiniţă , iar şcolarii caiete de lucru pentru timpul liber. Din partea portalului Talente de Nazdravani, copiii au primit un set de figurine din ipsos, pe care sperăm să le picteze acasă în vacanţa care abia începe.

La tombola din cadrul evenimentului, premiile au fost: Dictionarul meu rimat, cu ilustratii, My Big Book of Learning English, The Crossword Express, Colour me! My First ABC Dictionary, Poveşti şi legende europene.

Evenimentul a fost organizat de portalul Talente de Năzdrăvani, în colaborare cu:

Atelierull Nazdravanilor

Mulţumim sponsorilor pentru sprijinul acordat şi momentul deosebit pe care l-am creat cu ajutorul lor!

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , , .

7 Comments

    • Multumim!
      Distractia adevarata a fost cand nu se uscau ouale suficient de repede 🙂 . Trebuia sa iau un ventilator… evantaiele nu faceau fata.

  1. Super dragut si de data asta!! Bravo pentru tot ceea ce faci. Se vede clar ca faci totul cu multa pasiune. Sa stii ca-s tare mandra ca esti prietena mea.
    Doamne-ajuta sa te tina puterile sa faci cat mai multe astfel de activitati si sa se vada rezultatele muncii tale.
    Te imbratisez cu mare-mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente