Felicitare de Paste: ou cu surprize

Felicitare de Paste - ou cu surprizeLa cererea piticilor, am pus pe hârtie proiectul unei felicitări cu "ou surpriză", de data aceasta într-o formă glisantă.

Materiale:

  • imprimantă, pentru a printa modelul [aici]
  • carton
  • acuarele, elemente de decor
  • foarfecă, lipici

Printaţi prima pagina a modelului pe un carton. Poate fi alb sau colorat, după preferinţe. A doua pagină nu se printează, sunt detaliile de asamblare a felicitării.

Pentru început, decoraţi oul. La interior puteţi lăsa puişorul, sau puteţi compune un mesaj propriu. În acest caz, lăsaţi puiul pe verso şi decupaţi/îndoiţi după model. Decoraţi oul, fără a ţine cont de zig-zag, apoi decupaţi. Felicitarea se montează pe un carton A5.

Îndoiţi capetele benzii cu puişor către spate, adăugaţi lipici şi lipiţi elementul (1) în mijlocul suportului. Luaţi o bandă mică de hârtie (2) şi treceţi-o pe sub puişor. Adăugaţi lipici pe zonele marcate, apoi lipiţi jumătate de ou (3), cât mai aproape de zig-zag. Repetaţi operaţiunea pentru cea de-a doua jumătate, şi felicitarea este gata.

Pentru un efect cât mai plăcut, puteti decora şi suportul de felicitare, în special partea care devine vizibilă după glisare.

Spor la lucru!

Felicitare de Paste - ou cu surprize

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , , , , .

16 Comments

    • spor la lucru!
      felicitarea nu e greu de facut, si daca decupeaza singuri, le puteti da o mana de ajutor la lipiturile finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente