Andreea P., Botosani, 4 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Numele copilului: P. Andreea
Vârsta : 4 ani
Gradinita Seminarului Teologic Ortodox Liceal ,,Sfântul Gheorghe” din Botosani.
Localitatea: Botosani
Ornamentul realizat de Andreea:
Materiale necesare: polistiren, acuarele, hartie creponata, lipici, hârtie perforata sub forma de floricele,iepurasi, respectiv fluturasi, scobitori, o crenguta de copac, plastelina.
Andreea a primit o bucata de polistiren sub forma de patrat cu latura de 4 cm si o cruce din polistiren. Fetita a pictat polistirenul cu acuarela folosind tehnica dactilopictura, patratul reprezentând un petic de iarba, pe care fetita l-a pictat cu culoarea verde, iar crucea a pictat-o cu culoarea maro, respectiv rosu, dupa care a fixat-o pe ,,peticul de iarba” cu lipici pentru a realiza o troita. Din scobitori a realizat un gardut pentru micuta noastra cruce, dupa care a lipit prin ,,iarba” floricele multicolore, iepurasi si fluturasi. Din hârtie creponata a facut mototoale pe care le-a lipit pe crenguta pentru a realiza un copac înflorit. A modelat din plastelina oua pentru Paste pe care le-a a?ezat in iarba printre floricele si iepurasi. Pentru ca troita sa arate perfect i-a modelat si niste trepte. Speram sa va placa ornamentul nostru si sa ne votati! Multumim!


Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente