Andreea Alexandra C., Bucuresti, 6 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Pentru acest ornament Alexandra a folosit 2 lemnisoare, guta, cateva margele de lemn, cartoane si hartie colorata, carioci, hartie creponata, „pufici” si ochisori pentru puisor si iepuras. Cosuletul este realizat dupa un sablon, umplut cu iarba din hartie creponata, oua de decor, un puisor si un iepiras. Acest ornament este vesel si viu colorat si e ideal pentru a fi suspendat de lustra din camera copiilor…Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente