Mihai C., Brasov, 6 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Puisor
materiale necesare:
-un caron decupat
-o pana roz
-doi ochi din comert
-coaja de ou
-tempera, lipici, carioci
-o floare de quilling

Mama a decupat caronul dupa un model de pe net si apoi, eu, cu mare dragoste am realizat acest puisor dragut. Pacat ca nu are viata, l-as creste mare si as avea grija de el tot anul, poate odata voi locui la casa si voi avea puisori adevarati, pana atunci decupez , lipesc cu drag si spor.
Paste fericit!!!!!!

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

2 Comments

  1. ehei…frumoase ganduri. Dar,nu tre’ sa fii dezamagit, un „puisor” tot o sa cresti ;). pana o sa te muti la casa, sa ai grija de el ;). Felicitari si mult succes! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente