Ioana H., Iasi, 7 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Ioana a realizat o coronita pentru decorat usa, folosind:  o bucata de carton taiata in forma de cerc, a imbracata-o cu hartie creponata bleu, apoi a decorat-o cu flori si un fluture realizate cu tehnica quilling. Mie mi-a placut ce a iesit , sper ca si dvs.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

20 Comments

 1. Pingback: Rug?minte « despresufletulmeu

 2. Foarte frumoasa coronita!Felicitari pentru voturile stranse!meriti sa castigi si ma bucur k am putut ajuta cu un vot:) multi pupici:*>:D<

 3. Rezultatul final al votului in concursul Vine Iepurasul, 17.04, ora 24:00

  1. Ioana H., Iasi, 7 ani. Conc … (1500 votes)
  2. Alexandra M., Batrani, 7 an … (1276 votes)
  3. Bogdan V., Craiova, 4 ani. … (216 votes)
  4. Costin Alexandru S, Brazi, … (154 votes)
  5. Theodora C., Botosani, 4 an … (150 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente