George P., Salcia Tudor, 8 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Paşii urmaţi la realizarea machetei sunt :
– s-a porit de la realizarea celor două colaje, unul cu iepuraşi şi celălalt cu scene religioase din viaţa lui Iisus ( Răstignirea şi Învierea Lui ).
– suporturile de ouă( puişorii ) s-au făcut din role de hârtie igienică ( se mai pot realiza şi din carton colorat ) îmbrăcate în diverse culori şi le-am adăugat  ochişori, pliscuri, aripioare şi „moţuri ”
– ouăle au fost încondeiate  la „ ora de creativitate” pentru un concurs care s-a desfăşurat la Suceava ( am profitat şi le-am folosit şi la macheta noastră )   
– iarba este făcută din fâşii de carton colorat verde, iar gardul din scobitori.
Cu puţină imaginaţie li răbdare s-a putut realiza acestă frumoasă machetă. Sper să vă placă şi vouă


Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente