Elena P., Braila, 10 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Ceea ce am facut eu se numeste Balansoar de decor. Acesta se pune pe masa de Paste si din cand in cand se misca si provoaca o stare linistitoare datorita culorilor vii si puisorului simpatic. Mai intai desenati puisorul cu ouale, apoi colorati cele doua desene (fata si spate)- Decupati desenele si le lipiti pe carton. Le decupati iar si le pliati. Ati obtinut astfel un balansoar.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente