Denisa V., Branesti, 6 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Ne-am tot gandit ce sa facem si Denisa a vrut iepurasi si oua din poliestiren. Am zis ok, numai ca nu ne-a iesit, deoarece poliestirenul nostru era prea gros, asa ca a desenat oua, iepurasi si pui, si am ajutat-o sa le decupeze din carton. Apoi am lipit cartoanele de betisoare si le-am aranjat pe placa de poliestiren pictata cu verde.
Mai greu a fost cu ouale, Denisa mi-a zis ca vrea sa picteze oua…, n-am mai facut asta niciodata (de Paste mereu intram in criza de timp si recurgeam la cele clasice sau cu abtipilduri), asa ca am incercat, vedeti ce a iesit.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente