Cristina S., Eforie Nord, 6 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Puisor de Paste
Descriere: este un puisor pufos, confectionat din hartie creponata (capul si corpul) si hartie colorata, care porneste in prima sa plimbare prin iarba si gaseste o floricica roz, confectonate la fel din hartie creponata. Este facut cu mult drag si rabdare de catre Cristina pentru a fi daruit cuiva drag de Paste.
Modul de realizare.
1. Pentru confectionarea capului puisorului se taie 2 patrate cu laturile de 24 cm din hartie creponata.
2. Fiecare patrat se pliaza in 4, apoi inca o data in 4.
3 Se suprapun patratele obtinute. Se capseaza la mijloc de 2 ori in cruce.
4.Se taie un cerc din patratele de hartie capsate.De jur imprejurul cercului se taie spre interior cam de 0,5 -1 cm.
5. incepi sa ridici spre mijloc fiecare strat si sa fixezi(sa le strangi putin) cu mana pana ridici toate straturile de hartie. Obtii capul puisorului.
6 La fel procedezi si pentru corp, doar ca tai 2 patrate din hartie creponata cu latura de 28 cm.
7. Legi capul si corpul puisorului intre ele cu sarma subtire. Confectionezi din hartie colorata ochii, ciocul (dintr-un romb pliat in 2), creasta, piciorusele, codita si aripioarele puisorului si le lipesti. Optional lipesti si o fundita tot din hartie colorata.
8 Pentru a confectiona iarba, tai fisii de hartie creponata verde.Floricica este confectionata din hartie creponata roz prin aceeasi tehnica ca si puisorul, doar difera dimensiunea patratelor de hartie folosite.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , , , , .

4 Comments

  1. Bravo Cristina!
    Ai avut o idee nemaipomenita, printre putinele originale din concurs.
    Stiu ca parerea mea nu conteaza in juriu, dar am tinut sa te felicit in mod special!

  2. Multumim mult, Ani! Cristina este foarte bucuroasa ca ti-a placut, conteaza pentru ea foarte mult aprecierea ta, pentru ca s-a straduit mult sa iasa ceva frumos.
    Sper sa le placa si celor care voteaza.

  3. sunt putine lucrari in concurs care au tinut sa aduca o idee noua, atat in ceea ce priveste materialul folosit, cat si produsul final.
    iar puisorul vostru chiar e deosebit, merita toate laudele (si voturile)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente