Costin Alexandru S, Brazi, 6 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Decupam iepurasul dupa contur. Aplicam modelul peste o jumatate de tub de carton ,iar cateva suvite de hartie creponata verde vor tine loc de iarba.Vopsim un ou si il asezam ca intr-un cosulet. Este usor de realizat , iar copiii sunt multumiti intotdeauna de rezultat. Spor la lucru !

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

30 Comments

 1. votati ..el e varu de la brazi si va da la toti in nas ..cel ai bun sa castige ..votati iepurasu 25.. nu coronita lu ioana

 2. Rezultatul final al votului in concursul Vine Iepurasul, 17.04, ora 24:00

  1. Ioana H., Iasi, 7 ani. Conc … (1500 votes)
  2. Alexandra M., Batrani, 7 an … (1276 votes)
  3. Bogdan V., Craiova, 4 ani. … (216 votes)
  4. Costin Alexandru S, Brazi, … (154 votes)
  5. Theodora C., Botosani, 4 an … (150 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente