Bogdan V., Craiova, 4 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Aranjamentul consta intr-un cosulet in forma de iepuras, plin cu oua decorate sub forma unor puisori de gaina. Toate elementele aranjamentului au fost confectionate manual.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate.

9 Comments

 1. Felicitari!Intr-adevar vad si o lucrare la care ar fi putut lucra si un copil de 4 ani.Imi place si o votez cu placere.Succes in continuare!

 2. Rezultatul final al votului in concursul Vine Iepurasul, 17.04, ora 24:00

  1. Ioana H., Iasi, 7 ani. Conc … (1500 votes)
  2. Alexandra M., Batrani, 7 an … (1276 votes)
  3. Bogdan V., Craiova, 4 ani. … (216 votes)
  4. Costin Alexandru S, Brazi, … (154 votes)
  5. Theodora C., Botosani, 4 an … (150 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente