Andrei R., Craiova, 8 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Decorul a inceput de la un iepuras, cel alb cu roz realizat la abilitati si suportul de ou facut din cartonul de la o rola de hartie igienica, invelit in hartie verde, peste care a lipit niste floricele. La scoala, doamna le-a cerut ca pornind de la aceste elemente, sa continue proiectul, fiecare in mod creativ. A venit la fix, tema doamnei. Asa au aparut inca doi iepurasi langa ,,bombonel”, (ca ,, doar suntem 3- mami, tati si eu”!), casuta balansoar, printata fata-verso si colorata dupa bunul plac, iarba, floricelele facute cu perforatorul si desigur insectele lui dragi din plastilina(sunt prinse cu bolduri)si cele din hartie decupate de pe hartie de ambalaj pt. cadouri. Se intelege ca ,, frumuselul” din centru este chiar el!Suportul pe care a realizat decorul este din polistiren imbracat in hartie creponata verde. (Ce si-a dorit, dar din pacate eu nu am avut prin casa, a fost sa lipeasca niste lanita pentru a realiza blanita iepurasilor.La scoala, mi-a povestit ca unii au lipit nu doar elementele roz
ci si lanita, motiv pentru care era cam suparat…)Dar, i-a trecut! Acum e nerabdator sa vada reactia doamnei cand va duce proiectul, dar si parerea celor ce vor intra de luni in concursul nazdravanilor.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

11 Comments

  1. Superb! Superb! Superb! Esti un baietel plin de imaginatie si creativitate. Vorba aceea: „Imagination should be the limit!” Multe realizari si pe mai departe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente