Andrei Horia H., Iasi, 4 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Ornamentul este realizat din oua/pui din ipsos pictate de Horia, cosuletul este realizat din carton cu ornamente atasate prin lipire, iar „iarba” este realizata din carton taiat cu foarfeca decorativa.

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , , .

3 Comments

  1. Asa este, Ioana din acest concurs nu este sora lui, dar are si el o surioara, pe care o cheama Maia-Ioana. In ornament el a vrut sa „fie” el si sora lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente