Ana Daria S., Bucuresti, 4 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Daria a realizat un mic decor de primavara: o stropitoare cu care „uda” ouale ca sa iasa puii mai repede (stie ca apa e foarte buna pentru flori, asa ca de ce nu ar fi si pentru puisori ).
Stropitoarea este realizata din carton pe care a lipit hartie autocolanta si a decorat-o cu animalute de plastic. „Cosuletul” e facut din jumatate de cutie de lapte pe care a pus hartie autocolanta. Oul si puisorul sunt decupati din carton(la partea cu decuparea cartonului am ajutat-o eu) si a lipit hartie autocolanta (eu i-am aratat cum sa foloseasca capsatorul ca sa le prinda de marginea cosuletului). Materiale folosite: carton, cutie goala de lapte, hartie autocolanta, snur colorat, animalute de plastic, capsator, aracet, foarfeci cu zimti de decor.

O zi frumoasa de primavara!

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

3 Comments

  1. Pingback: udam puiul ca sa creasca :) « pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente