Alexandru M., Slobozia, 5 ani. Concursul „Vine Iepurasul!”

Pentru acest concurs a pregatit mai multe decoratiuni la care a muncit toata saptamana, iar impreuna dau un decor frumos pentru masa de Paste.
Asadar, in primul rand a realizat un pomisor de primavara, inflorit, pentru a grabi primavara sa vina. Pomisorul a fost realizat dintr-o crenguta luata de afara, asezata intr-un suport de baloane si lipit pentru stabilitate pe un carton mai gros. Apoi a lipit floricele deja perforate pe crengute si a iesit un copacel de primavara.
Pentru iepuras a fost mai usor, caci doar a trebuit colorat, decupat si lipit pe un carton, apoi pusa o fasie de carton indoita putin jos pentru stabilitate.
Cosuletul cu oua l-a facut dupa model din carton colorat, decupat, iar la colturi l-am ajutat sa-l prindem cu capsatorul. Ouale au fost pictate de el, dupa ce am golit continutul oului printr-o gaurica facuta acestuia. Pictura este originala, dupa un model propriu.
Tare mult i-a placut la puisorii de jucarie. A facut 2 modele, unele imprimate pe coala galbena si au trebuit doar decupati si lipiti si altii pe foaie alba si trebuiau si colorati si apoi decupati si lipiti.
Speram sa va placa decorul nostru si daca mai aveti intrebari in legatura cu realizarea lui, bucurosi vom raspunde. Multumim!

Puteti vota aceasta creatie apasând pe contorul de vot de mai jos (cinci picaturi de culoare). Voturile publicului vor hotari catre cine va pleca premiul de popularitate oferit in acest concurs.

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , .

13 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente