Felicitare cu oua pentru Paste

Felicitare de Paste cu ouaMateriale necesare:

Ne-am jucat… cu ouă. Nu reale, ci de carton. Cum la grădi vom avea expoziţie de Paşte, iar până la vacanţă mai sunt doar două săptămâni, am trecut la treabă. Trebuie să ne prezentăm onorabil… iar copiii trebuie să se descurce singuri. Le-am pregătit modele de ouă… pentru o felicitare cât se poate de simplă.

Cum spuneam, ne-am jucat. Aveam de la un buchet de flori jumătate de metru pătrat de plasă decorativă albăstrie. O păstram demult, aşa că am profitat de ocazie pentru a da un plus de farmec felicitării.

Am printat pe cartoane divers colorate prima pagină a modelului, cea cu ouă, iar copiii au decupat după pofta inimii. La primul model ne-am grăbit. Nu am decorat deloc, doar le-am ondulat şi le-am lipit.

La celelalte am printat pe carton alb şi pagina a doua a modelului, cu coşuleţul, iar copiii şi-au dat silinţa să fie ceva deosebit. Pentru ouă au folosit toate stampilele disponibile prin casă, apoi le-au ondulat. Coşuleţul l-au pictat, au vrut ei neapărat cu acuarele metalizate. Eu am fost extrem de mulţumită, căci în afară de a decupa şi prinde plasa cu capsatorul nu am făcut nimic. S-au descurcat singuri.

Ondulatorul a devenit unealta lor preferată, casa e plină de şerpi de hârtie, simpli sau cu model, dar ondulează orice nu depăşeşte cei 11cm limită ai ondulatorului…

Felicitare cu oua de paste in cos

Felicitare cu oua de paste in cos

Acum sa vedem ce facem cu restul de ouă printate, căci trebuie să le găsim o utilizare.

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , , , , .

3 Comments

  1. Pingback: Felicitari cu oua si puisori « doua fete cucuiete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente