Am modelat insecte de primavara

Săptămâna trecută ne-am jucat cu plastilină. Pentru cei deja familiarizaţi cu exerciţiile de pe Talente de Năzdrăvani, nu a fost o noutate. Încercăm să rotim pe cât posibil tipurile de activităţi, astfel încât în fiecare săptămână să realizăm o temă nouă. Etapa trecută copii au modelat insecte din plastilină. Cerinţa minimă specifica numărul de insecte necesare, în funcţie de vârsta fiecăruia. Opţional, insectele puteau fi încadrate într-un tablou.

Dacă unii dintre copii au realizat doar insectele, alţii au dat frâu liber imaginaţiei şi au realizat adevărate tablouri de primăvară. Unii le-au compus numai din plastilină, alţii au folosit tot ceea ce au avut la îndemână pentru a realiza mici opere de artă.

Sper că puteţi identifica cu uşurinţă familia din care face parte fiecare insectă. Uneori recunosc că e cam greu, dar nu ne-am propus să le folosim drept planşe la lecţiile de anatomia insectelor. Doar ne-am amuzat lucrând, iar acum admirăm rezultatele.

Nu am expus toate lucrările aici, le puteţi vedea pe pagina dedicată acestei probe.[aici]

Săptămâna aceasta ne-am propus să ne jucăm cu acuarelele, şi vom picta crenguţe de măr.

Modelaj: insecte de primavara

Modelaj: insecte de primavara

Modelaj: insecte de primavara

Modelaj, insecte de primavara

Modelaj, insecte de primavara

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Modelaj and tagged , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente