Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

    • imaginile cu realizarile apartin colegelor care au preluat ideea de aici. nu am model pentru copac din pacate.

  1. Mi-a placut desenul si mi-ar placea sa-l am si eu pentru clasa mea.Ce am eu e diferit.Le aveti pe toate? Ma intereseaza acum iarna.Daca se poate sa mi le trimiteti pentru toate anotimpurile. Va multumesc anticipat!

  2. Buna seara! Am admirat foarte mult toate minunatiile de pe acest site. As dori si eu modelele / decor pentru geam cu cele patru zane. Multumesc anticipat!

  3. Foarte frumoase lucrari, ingenioase idei! Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie zanele! Va multumesc!

  4. LA MULTI ANI!
    VA DORESC SA AVETI UN AN PLIN DE REALIZARI SI CAT MAI MULTE POSTARI.
    MULTUMESC PTR CA IMI FACETI MUNCA MAI USOARA
    CU DRAG BIANCA

  5. SUPEEEER!Felicitari pentru ceea ce faceti! Va rog sa-mi trimiteti si mie modelele si sabloanele pentru toate anotimpurile! Am clasa I si urmeaza sa predau la ,,Cunoasterea mediului” acest capitol.Va multumesc anticipat!

  6. Frumoase si ingenioase modele. Eu sunt educatoare si va rog sa imi daruiti si mie aceste modele. Va multumesc mult!

  7. deosebite!as dori sa mi le trimiteti si mie pe toate . multumesc frumos si multa sanatate.

  8. as fi tare incantata si recunoscatoare daca se poate sa-mi trimiteti toate zanele.daca nu, macar zana primavara. sunt de-a dreptul foarte frumoase si foarte folositoare copiilor.va multumesc anticipat!

  9. Sincere felicitari…Am descoperit site-ul tarziu in toamna,am fost extaziata de lucrurile minunate pe care le-am descoperit,si am lucrat ornamentele pentu Craciun;clopotei,brazi,stelute…au iesit minunate.Acum sunt nerabdatoare sa incepem lucrul la peisajele de primavara,asa ca va rog,daca se poate,sa imi trimite-ti si mie sabloanele,daca nu toate,macar cel al Zanei primaverii.Va multumesc.

  10. Sunteti deosebit de creativa. Am inceput anul intr-o panica totala pentru ca la sfarsitul lunii februarie am inspectie de grI si nu am inspiratie in ceea ce priveste decorul de primavara. Tema mea e „Legenda Ghiocelului”.V-as fi profund recunpscatoare daca mi-ati trimite sablonul cu zana primavara.., va multumesc si felicitari pentru ceea ce faceti!

  11. buna.va rog daca puteti sa mi trimiteti modelele de zane. nu am reusit sa le primesc.va multumesc

  12. Lucrarile realizate sunt exceptionale. Zana Primavara este deosebit de frumoasa. As vrea daca puteti sa-mi trimiteti si mie. Va doresc sa aveti o Primavara frumoasa chiar daca inca suntem in anotimpul iarna.Nu ma-s supara daca mi-ati trimite si celelalte Zane. Va multumesc mult!

  13. superb decorul ,as dori sablonul si va multumesc ptr aceste deosebite creatii ne sunt de mare folos .multumesc ca existati

  14. Superbe toate zanele. Felicitari!Daca se poate va rog sa mi le trimiteti si mie, pentru toate anotimpurile.

  15. Foarte frumos,ingenios.Ma inscriu pe lista de asteptare.Daca se poate macar anotimul de primavara.Multumesc!

  16. Se poate sa imi trimiteti sabloane pentru toate anotimpurile. Multumesc! Ar fi o bucurie sa imi pot decora sala de clasa cu ele.

  17. Sunt minunate, . Daca se poate sa-mi trimiteti si mie sabloanele . Va multumesc anticipat

    • buna seara! acum am descoperit site-ul vostru, sunt super modele realizate de voi. Eu lucrez la gradinita si chiar mi-ati dat niste idei superbe.V-as ruga daca puteti sa imi trimiteti si mie sabloanele pentru zane.Va multumesc anticipat si spor la treaba in continuare!!!

  18. Foarte frumoase. Va rog sa-mi le trimiteti si mie modelele pentru ca mi-ar fi de mare ajutor la gradi

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente