Decor de primavara pentru gradinita: o zana la fereastra

Aşa cum am promis, am continuat seria decorurilor pentru fereastră. După zâna iarnă şi zâna toamnă, primăvara bate la uşă. E drept că în calendar e încă ianuarie, mai avem o lună de iarnă… dar am senzaţia că mâine este 1 martie. Ştiu că este foarte aşteptată, şi că nu mai e nici foarte mult timp de lucru, de aceea m-am grabit cu decorul de primăvară. Sper ca sălile de clasă să fie un pic mai vesele cu decorul meu.

M-a ajutat, ca de obicei, Emanuel Pavel, şi-i mulţumesc încă odată, pe această cale. Sper ca ArtBook să fie mereu alături de Năzdrăvani, şi să finalizăm împreună cât mai multe proiecte utile sau plăcute copiilor.

Decorul este pregatit pe module, partea principală pe coli A3. Se printează, se decupează, şi se recompun pe fereastră, având ca model orientativ imaginea de mai jos. Bineînţeles, fiecare poate îmbunătăţi sau simplifica modelul, în funcţie de propriile dorinţe sau materiale disponibile.

zana-primavara

Pentru a le lipi pe fereastră vă recomand patafix, sau plastilină repoziţionabilă , nu atât pentru uşurinţa la montaj, cât pentru demontarea rapidă.

Dacă vă place modelul, şi doriţi să-l realizaţi, accesați butonul mare verde de la finalul acestui articol. Veți primi modelele în câteva zile la adresa de mail cu care adăugaţi mesajul. Verificati neaparat si folderul SPAM, este foarte posibil să ajungă acolo.

PS: Au început să sosească zâne…

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Batrani, PH, Inst. MIHAELA MORARU

Zana primavara, fereastra decorata
Sc. cu clasele I-VIII Durnesti, Botosani, Inv. Cristina Hriscu

Zana primavara, fereastra decorata
Clasa I, Scoala „Mihail Sadoveanu”, Baia Mare, Prof. înv. primar Hosu Adriana Ramona

Zana primavara, fereastra decorata
Gr. PP nr. 70, Bucuresti, prof. Stănilă I.

Zana primavara, fereastra decorata
Grupa mijlocie „Fluturasii” de la G.P.N. Petresti, AG, inst. Tudoreci Madalina


Edit – Lămuriri necesare

Vă rog ca în momentul în care solicitaţi materialele să lăsaţi doar un singur mesaj, la un singur articol din serie. Veţi primi pachetul complet, cu toate cele patru zâne, precum şi decorul cu Moş Timp. Puteţi accesa paginile dedicate dând click pe imaginile de mai jos, aveti exemple de montaj de la colegele care le-au folosit deja.

Mailul îl primiţi în câteva zile, maxim o săptămână, nu este nevoie să reveniţi cu mesaje suplimentare dacă primul a fost aprobat şi apare pe blog. Verificaţi şi în folderul spam al mailului la sfârşitul săptămânii.

Menţionez că primiţi materialele cu drept de folosinţă, adică le printaţi şi le utilizati. Distribuţia acestora este interzisă. Nu urcaţi aceste materiale public pe niciun alt site sau reţea de socializare. Este un material pe care îl ofer gratuit, cu pretenţia de a-mi fi respectată această dorinţă. Vă rog să citiţi în mod special articolul dedicat decorului cu moş Timp, aveţi acolo mai multe explicaţii despre motivele mele.

Mulţumesc pentru înţelegere!

spiridusiZana toamna, fereastra decorataZana iarna, fereastra decorataZana primavara, fereastra decorata

 

buton-zane

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

3.119 Comments

 1. Buna seara.M-au incantat toate modelele pe care le-am vzut. Mi-ar placea sa-mi trimiteti sabloanele la cele trei zane. Multumesc.

 2. Buna seara . Tocmai v-am descoperit! As dori, daca se poate, sabloanele la cele trei zane . Multumesc.

 3. Buna!Superbe zane! As dori si eu, daca se poate ,sabloanele zanelor. Multumesc anticipat.

 4. FOARTE FRUMOASE. Te rog din suflet trimite/mi si mie sabloanele zanelor.Multumesc mult si mult succes

 5. O idee ingenioasa de infrumusetare a geamului si nu numai.Voi fi incintata sa-l aplic si eu in clasa. Sint in asteptarea sablonasului.Multumim

 6. Buna! M-au incantat modelele dumneavoastra si va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele la cele trei zane.Felicitari pentru activitatea dumneavoastra Multumesc!

 7. Sunt foarte frumoase „zanele anotimp”. Felicitari pentru ingeniozitate. V-as fi recunoscatoare daca imi trimiteti si mie sabloanele. Multumesc.

 8. Sunt superbe aceste modele,va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele zanelor!Multumesc anticipat!

 9. Buna ziua! Am descoperit de curand site-ul dumneavoastra si am fost extrem de bucuroasa. Cu siguranta imi va fi extrem de util in munca mea de dascal aflat la inceput de drum. V-as ruga, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie cele patru zane anotimpuri.Cu siguranta vor face sala de curs mult maI CALDA SI MAI PRIMITOARE.Va multumesc anticipat si va doresc mult succes!

 10. Buna ziua! Cautam idei pentru decorul de toamna al clasei si am descoperit site-ul dvoastra. Imi puteti trimite, va rog, sablonul zanei de toamna ?
  Multumesc!
  O zi buna!

 11. Si eu sunt pasionata de arta de a decora ferestrele, lucrez la gradinita, asa ca am si motivul si locul de desfasurare. Sunt foarte frumoase creatiile. Felicitari. Solicit toate sabloanele si cine stie, poate vom face schimb de experienta intro zi. Va multumesc.

 12. FOARTE INTERESANT MODELUL. AS DORI, DACA NU CER PREA MULT,SA IMI TRIMITETI SI MIE SABLOANELE. MI-AR PLACE SA IL AM SI EU IN GRADINITA. DE ASEMENI SI PENTRU ALTE ANOTIMPURI.
  UN AN SCOLAR CAT MAI BUN PENTRU TOATE CADRELE DIDACTICE!!!!!!!!!!!!

 13. Sunt nemaipomenite aceste modele.multumim frumos.va rog sa-mi trimiteti si mie sabloanele.

 14. Sunt de exceptie.Reusite pe deplin.Vreauuuu si euuu sablonul,va rooog .FELICITARILE MELE.

 15. Buna ziua! Sunt extraordinare modelele pe care le-am vazut. Va rog sa-mi trimiteti si mie aceste sabloane.Multumesc

 16. Buna ziua,
  Superbe toate modelele; chiar astazi am descoperit acest site de mare ajutor. As dori si eu modelele. Multumesc

 17. Sunt superbe modelele! Va rog, daca doriti sa-mi trimiteti si mie sabloanele cu cele trei zane! Multumesc!

 18. Sunt de mare ajutor modelele acestea. Va rog sa mi trimiteti si mie sabloanele! Felicitari! Nu stiu de ce nu le-am putut deschide.

 19. Va rog din suflet , daca se poate sa-mi mai trimiteti inca o data sabloanele celor trei zane, deoarece nu stiu ce s-a intamplat atunci cand le-am salvat ca nu pot sa le vizualizez!
  Mi-au placut foarte mult si mi-ar parea foarte rau sa nu le pot folosi si eu!
  Va multumesc mult!

 20. Buna Ziua m-a incantat intr-un mod placut modelele pe care le-am vazut,ati putea sa mi le trimiteti si mie sunt deosebite toate te trei.va multumesc

 21. Imi place foarte mult peisajul cu zana primavara de aplicat pe geam este o idee extraordinara si multumesc celor care au ralizat-o.As dori s-o primesc si eu .Multumesc

 22. Foarte frumos acest site.Mi-au placut toate modelele.Mi-ar placea sa-mi trimiteti si mie sabloanele. Multumesc.

 23. Buna! Sunt superbe zanele!Site-ul este minunat. Mi-ar placea sa-mi trimiteti sabloanele la cele patru zane. Multumesc!

 24. Buna ziua.Acum am descoperit site-ul dumneavoastra.V-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti si mie,cele patru zane anotimpuri.Multumesc anticipat.

 25. Buna ziua,
  Superbe toate modelele! Mi-ar placea sa-mi trimiteti sabloanele cu toate zanele. Multumesc

 26. Va rog , din nou, sa-mi trimiteti si mie modelele celor patru zane. Oare trebuia sa va las si adresa de mail?

 27. Imi place foarte mult decorul,consider ca sunteti foarte creativa si va rog sa imi trimiteti sablonul la adresa de mail de mai sus.Daca exista sabloane si pentru celalalte anotimpuri as fi foarte incantata sa le folosesc la grupa mea.Va multumesc anticipat.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente