Picuri de cristal, la finalul primei etape

Iarna nu a fost niciodată mai frumoasă, cel puţin aceasta este senzaţia după proba săptămânii trecute, când copiii au realizat, în acuarele, un peisaj de iarnă. Nu a fost simplu, căci nu au avut voie să strecoare în peisaj nicio siluetă umană. Câtă linişte în peisajele lor…

Mai mult sau mai puţin artişti la îmbinarea culorilor, au reuşit să dea frâu liber imaginaţiei. Săptămâna aceasta vom vedea şi cum vor aprecia creaţiile celorlalţi participanţi, cum vor judeca, cu ochiul lor extrem de critic, munca depusă.

Ca noutate în structura probei, grupa de şcolari a fost împărţită în şcolărei (clasele întâi şi a doua), şi şcolari (clasa a treia şi a patra).

Peisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapadaPeisaj de iarna. Sat sub zapada

A doua probă le va pune la încercare simţul artistic şi cunoştinţele legate de poeziile lui Mihai Eminescu. Detalii aici.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente