La lumina felinarelor

Săptămâna trecută am încercat o probă nouă, la care s-a lucrat în echipă. Ţinând cont că au fost probe speciale, de sărbători, copiii au putut primi ajutor din partea părinţilor, pentru ca rezultatele să fie cât mai frumoase. Felinarele nu au fost deloc proiecte uşoare, şi copiii s-au chinuit să aibă creaţii cât mai reuşite. Şi, pentru a menţine tonul probelor de talent, am avut şi o cerinţă. Felinarul trebuia realizat din hârtie cu motive de Crăciun.

Cât de frumoase au ieşit puteţi vedea singuri… Eu am savurat pozele în care, lângă felinar, apărea şi un pitic în extaz. Toţi cei care au lucrat au aşteptat cu nerăbdare să îl aprindă, şi să-l admire. Felicitări tuturor!

Felinar din hartieFelinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartie Felinar din hartieFelinar din hartie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente