Craciun fericit!

Ne pregătim şi noi, cu emoţie, pentru seara cea mare. Facem ordine la jucării, mai plimbăm un pic aspiratorul, scoatem şi pămătuful de praf. Trebuie să punem foc şi sub oala cu sarmale, să miroasă îmbietor prin casă (e drept că putem deschide şi uşa :), vecinele au fost mai harnice, şi dacă eşti pofticios nu e bine să bântui pe la noi prin bloc…)

Copiii par să uite în fiecare secundă că diseară vine moşul, deşi Iris s-a trezit cu noaptea în cap să facem ordine… Până atunci însă, AMR: 10 ore. Şi profităm de ocazie să împodobim şi brăduţul nostru virtual, alături de Naz şi Ani, care ne-au fost alături şi anul acesta în toate evenimentele organizate pe Talente de Năzdrăvani.

Crăciun fericit tuturor!

… şi în special pentru: Andra, Silvia, Loredana, Pisi, Roxana, Frunzulitele, Adameştii, Felicia, Irinuca, Doina, Văcuţa Verde, Masa pustie, Laura, Sorina, SpoonMan, Maria şi Radu, Carmen, Nicoleta

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente