Cusaturi artistice pentru copii (goblen)

Goblen pentru copii. Cusaturi artistice

Chiar dacă deja am trecut prin trei rânduri de moşi Crăciuni, încă muncim cu drag şi spor la jocurile primite de la moş Nicolae. Irisuca a primit unul de fetiţe, ce părea destul de interesant. Nu am reuşit să-l facem prea repede, pentru că nici nu stăm prea bine la capitolul îndemânare, nici răbdare nu avem suficientă… decât aşa, cam de vreo 10 minute de stat locului.

Iniţial am crezut că se coase pur şi simplu, pe suportul de spumă. Pare o hârtie eva foarte groasă, cam de vreo 5mm. Ei, dar când ne-am uitat pe model ne-am dat seama că nu trebuie să trecem acul dintr-o parte într-alta, tehnica este diferită… seamană un pic cu cea de la ţesut covoare, doar trebuie să prinzi firul de aţă în orificiul deja crestat. A durat un pic până a deprins Iris tehnica, apăsa cu sârg, aşa că acul a fost repede înlocuit cu un betişor de plastic de la cafea. A lucrat în reprize, şi am mai şi ajutat-o cu orientarea pe planşă… numai că noţiunea de "economie la aţă" îi era complet străină… şi nu ne-a mai ajuns şi de cuib… Ne-a fost milă să tăiem aţele, am zis că le descoasem şi încercăm din nou, poate de data aceasta ne iese mai bine.

Acum rămâne să se hotărască ea să-l desfacă. E aşa frumos şi aşa, mami, îl păstrăm.

Goblen pentru copii. Cusaturi artistice

Setul inclute spuma suport, gata perforată, aprox. 15×18 cm, un ac de plastic şi firele necesare. Este recomandat copiilor între 5 şi 12 ani (avem o scuză, suntem la limita inferioară), şi ar trebui să ocupe cel puţin 45min ca timp de lucru. Seria mai include şi alte 8 modele: căţel, pisică, iepuraş, bufniţă, indian, coş cu flori, marinar, şi o fetiţă tare simpatică. Aşteptăm să mai creştem puţin, şi să scăpăm definitv de sindromul mama-npunge şi eu trag.

Info preţ | Alte jocuri

Goblen pentru copii. Cusaturi artistice

Cristina H.
Posted in Jocuri și jucării.

4 Comments

  1. Buna seara!
    Parintii vor sa procure pentru copii acest joc si , fiind mai multi , va rog sa ne spuneti daca putem sa-l procuram direct de la d-voastra, la ce pret si care este timpul de livrare.

    • Eu nu vand produse, cel mult le recomand. Jocul ales de dumneavoastra nu mai este pe stoc in magazinul de unde l-am achizitionat eu acum 4 ani… n-am mai gasit decat ceva asemanator,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente